Стопкадри Нова ТвСтрашен инцидент потресе хората в димитровградското село Странско.

...
Стопкадри Нова ТвСтрашен инцидент потресе хората в димитровградското село Странско.
Коментари Харесай

Лекари се борят за живота на мъж, пребит жестоко от младеж

Стопкадри Нова Тв

Страшен случай потресе хората в димитровградското село Странско. Възрастен мъж е пребит от 18-годишен юноша и сега се намира в кома в хасковска болница, където лекарите се борят за живота му.

Въпросният 18-годишен, дружно с различен 15-годишен са пристигнали в съботната вечер в дома на вързастниия мъж с бутилка алкохол и стартират да пият. По някое време нещата се объркват и чак на идващия ден хората, които живеят в най-близките къщи, които са на не по-малко от 100 метра, виждат потърпевшия човек на улицата. Първи го вижда Янко Симеонов.



Прибирах се от Димитровград и тук по улициата, виждам, че Фичето идва и залита. Направи ми усещане, отидох до него и му крещя: Фиче, какво става, бе, ей. Като го видях, целият беше надут, имаше кръв по устните, имаше засъхнала кръв и незабавно се обадих на кмета. Фичето ми вика: Отивам за ястие. Какво ястие в неделя, няма ястие и се обадих на кмета, сподели за Нова Тв Симеонов.



Имаше и рани по главата му, попитах го кой го е бъхтил. Каза ми на Делка служащия в селото, който не за първи път основава проблеми, добави Янко Симеонов.

Това 18-годишно момче бе наказано на пробация. Ако питате мен, то е за пандиза и не е за стартиране. Това момче, където и да отиде, основава проблеми. Наркотици вкарва тук, аз съм предизвестил и другите деца, че тоя човек ще ме вкара в бела. Той си изтърпя пробацията, само че няма къща, в която да не е влизал и все се оправдава с другите, с цел да може той постоянно да се отърва, съобщи кметът на Странско Хубен Тончев.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР