Стопкадри Нова ТвСлед като съдът пусна под домашен арест с

...
Стопкадри Нова ТвСлед като съдът пусна под домашен арест с
Коментари Харесай

Бащата на прегазения Филип: Съдебната система работи в полза на престъпниците и убийците

Стопкадри Нова Тв

След като съдът пусна под домакински арест с електронна гривна пияния водач, който блъсна и умъртви 15-годишния Филип на пешеходна пътека в София, близи и другари на починалото момче ще излязат на митинг довечера в 18 часа на лобното му място.

Аз като виждам по какъв начин работи българската правосъдна система, тя работи в употребява на нарушителите и на убийците. Тя не работи в интерес на обществото и в интерес на жертвите, сподели за Нова Тв бащата на Филип.



Когато погребахме сина ми на 11 септември, пристигна човек при мен и ми сподели, че бащата на водача, който умъртви Филип, се похвалил, че ще си заплати и ще пуснат сина му. На 40-ия ден след погребението различен човек ми сподели същото и виждаме, че това се случи, добави той.

При такива групи за влияние върху правосъдната система, като на Мартин Нотариуса и Пепи Еврото, не се удивлявам, че съдът взе такова решение. По-неприятно е, че никой от магистратите не стачкува това решение, сподели още бащата на Филип.



Това че е с електронна гривна, би трябвало да значи, че той не може да напуща дома си, единствено че всеки може да го посещава. И той умерено може да влияе и да попречва по някакъв метод последващите дейности, разяснява пък майката на Филип.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР