Стопкадри Нова ТвПриятелката на убитата и натъпкана в куфар Евгения

...
Стопкадри Нова ТвПриятелката на убитата и натъпкана в куфар Евгения
Коментари Харесай

Приятелка на убитата и натъпкана в куфар Евгения разказа какво се е случило във фаталната нощ

Стопкадри Нова Тв

Приятелката на убитата и натъпкана в куфар Евгения описа какво се е случило във съдбовната нощ.



Ние имахме среща с нея, само че тя просто не идва, което не е типично за нея. След като тя не пристигна, ние се обадихме по телефона да я потърсим и надлежно обадихме се на брачна половинка Орлин Владимиров. Той беше извънредно бодър, знаеше за нашата среща, несъмнено. Попита: Забавлявате ли се, с извънредно бодър глас. Никога няма да го не помни, разкри за Нова Тв Мария.



Часове по-късно бе този диалог. Развива след 9 вечерта, тъй като нашата среща бе към 7 или 7,30. Мисля, че мина много време. Съответно ние два часа звъним, звъним и звъним. Тя не подвига. Обаждаме се на брачна половинка и той с един извънредно бодър глас, същия бодър, както когато дружно честваме рожден ден и децата си играят. Празнувате ли девойки, какво вършиме, забавлявате ли, сподели още Мария.



Един месец след убийството Орлин разиграваше спектакъл, както и с вчерашните си показания в съда. Той е изпечен измамник, той е умопобъркан. Нормален човек не може да провокира такава свирепост. Настояваме за обективна присъда – пожизнен затвор без право на подмяна за Орлин и татко му, добави дамата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР