Стопкадри Нова ТвПевицата Кали разкри какво е почувствала, след като

...
Стопкадри Нова ТвПевицата Кали разкри какво е почувствала, след като
Коментари Харесай

Кали за победата в „Капките“: Надявам се да не съм опетнила паметта на великата Ваня Костова

Стопкадри Нова Тв

Певицата Кали разкри какво е почувствала, откакто се превъплати в облика на Ваня Костова и завоюва следващото издание на „ Като две капки вода “. Тя разяснява и музикалния клип, който е направила със сина си.



„ Беше трогателен целия лайф, вълненията започнаха от мига, в който разбрах, че ще пея ария на Ваня Костова, която аз безпределно доста одобрявам. След това минаха през срещата ми с нейния наследник, беше доста много вълнуващо, докосващо. На мен ми трепереха краката, когато влязох да взема от него дисковете, които той подари. Благодаря на всички мои сътрудници, които вземат участие в Капките, тъй като те ме направиха победител довечера. Надявам се да не съм опетнила с нищо паметта на тази велика наша певица. Постарах се да изпея песента по този начин, както я усещам “, сподели Кали за „ На кафе “.



„ Всички мои близки, които са изявили предпочитание да ме гледат, са пристигнали и аз съм направил всичко допустимо да участват. Любимият ми човек, и той е бил тук няколко пъти, а той е и доста сериозен към мен. Даже по някой път му се дразня, само че Слава богу, към моята автокритичност като добави и неговата справедлива рецензия, тъй като той се обосновава всякога къде са слабите ми места, това е нещо, което ме приземява и ми пречи да се възгордея, да се взема доста на съществено или да си помисля: Леле, какъв брой съм велика. Това постоянно ми дава пространство да работя и да желая повече от себе си. Много хора споделят, че когато са щастливи, когато са влюбени, това им дава спомагателна мотивация. При мене е тъкмо противоположното. Когато съм нещастна, създавам малко повече, в сравнение с когато съм щастлива. Когато съм щастлива, аз се приписвам повече на любовта повече, в сравнение с музиката “, добави по Нова Тв Кали.



„ Що се отнася до най-новия ми клип, не мислех, че ще се оправя с това парче и да го направя толкоз комично, колкото излезе на анимационния клип, който синът ми Марк сътвори за мен против по този начин една сериозна спогодба, бизнес спогодба. Имахме диалози дълги и по този начин против една солидна сума пари се съгласи да отдели от времето си и да се занимава с моя клип. Справи се чудесно, съгласно мен няма подобен клип сега на музикалния пазар. Освен това, като прибавим че е дело на 13-годишен юноша, мисля, че се справихме чудесно - аз в ролята на режисьор, а той в ролята на монтажист. Е, от време на време се карахме, отивах в другата стая, само че след това се връщах и продължавахме “, съобщи още Кали.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР