Стопкадри Нова ТвНовият сезон на кулинарното състезание за професионални готвачи

...
Стопкадри Нова ТвНовият сезон на кулинарното състезание за професионални готвачи
Коментари Харесай

Царина трогна всички с ужасната си съдба в „Хелс Китчън“

Стопкадри Нова Тв

Новият сезон на кулинарното съревнование за професионални готвачи Hell’s Kitchen бе открит довечера и при представането на готвачите един от тях трогна всички с тежката си орис.

Това е 29-годишната Царина Цанева от Горна Оряховица, която сега работи като машинен оператор във боен цех.



Преди това обаче дамата е седем година шеф на заведение, а още от 18-годишна работи като сервитьорка, защото не можела да гледа по какъв начин фамилията й изнемогва и тя е на негови разходи.

Паралелно с работата обаче приключих с отличен успрех гимназията, разкри за Нова Тв Царина, която дефинира себе си като работохолик и доста борбен човек.



Преди време тя е минала през ужасни неща, откакто в рамките единствено на 3 години е изгубила три члена на семйството си. 40 дни преди абитуриентския й бал умрял нейния дядо, след няма и 2 години си отишъл и татко й, а една година по-късно към този момент и баба й.

На третия ден след гибелта на баща на вратата почука кредитен съветник и сподели, че татко ми има парично обвързване към някаква компания. Аз му уточни некролога и му споделих, че той умря преди три дни, само че мъжът отговори, че това не го интересува, защото дължал пари, върна се обратно към най-тежкия си интервал в живота Царина.



Започнах да работя в дискотека като втора работа и беше доста неприятно за мен самата да скърбя родител и да работя на мощна музика, да виждам по какъв начин хората се забавляват, пият и се черпят. Сърцето ми се късаше, само че нямаше какво да направя. От друга страна работата в ресторанта доста ми помагаше през този интервал и там се усещах на място, добави тя.

Царина дефинира опцията с „ Хелс Китчън “ като бонус от десетката и не скри, че нейното най-силно качество в кухнята е дисциплината.

Случвало се е да пъдя готвачи поради липса на дисциплинираност, защото не понасям хора, които идват на работа единствено, с цел да си вземат надника, да си вземат парите и до такава степен. Да ми стоят на една каса и да пушат цигари, аз такива хора не мога да понасям. Ненавиждам мързела, скатаването и неприятната хигиена в кухнята, съобщи още дамата.

Царина счита, че става за водач, защото това е работила и такава е родена. Нейното предпочитание е да сбъдне фантазията си в „ Кухнята на пъкъла “ и всичко, което й следва, да го изживее на най-много – сълзи, кавги, смях, каравани.

Всичко в резервации, безусловно всичко желая да го изживя на 100 %. Готова съм непрекъснато, в случай че би трябвало, да бъда будна, да изучавам менюто, да изучавам рецептите. Проба, неточност, проба, неточност, до момента в който не стана съвършена. За мен е опция да се върна там, където се усещам най-добре, а точно в кухнята. Хората са споделили, че избереш ли работата, която обичаш, няма да ти се наложи да имаш един работен ден, приключи Царина Цанева.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР