Стопкадри Нова ТвЛидерът на Продължаваме промяната – Демократична България“ Кирил

...
Стопкадри Нова ТвЛидерът на Продължаваме промяната – Демократична България“ Кирил
Коментари Харесай

Кирил Петков с емоционален призив към ГЕРБ

Стопкадри Нова Тв

Лидерът на „ Продължаваме промяната – Демократична България “ Кирил Петков сподели при какво изискване биха траяли да ръководят дружно с ГЕРБ.

От ПП-ДБ изпратиха меморандум на ГЕРБ, с който оферират в регулаторите двете партии да имат по 50 % и да имат право на несъгласие върху назначенията.

С този меморандум ние споделяме на ГЕРБ: Хора, продължете с нас. Тъй като това държавно управление, неприятно или положително, работи добре и дава резултати, стартира по Нова Тв Петков.

Всъщност, с цел да продължим дружно, с цел да има смисъл, ние би трябвало да продължим да сменяме и да променяме тези регулатори, от които хората чакат нещо да се случи по-добро и с регулаторите ние споделяме, че с цел да може това да се промени, желаеме всички назначения в тези регулатори да минат през доста мъчно процедура и транспарантна, и никоя партия и никой да няма надзор върху тях, съобщи за Нова Тв Петков.



По мотив срещата му с Спас Русев в столичен хотел Кирил Петков съобщи, че не е значимо политиците с кой се срещат, а регулаторите да не могат да се срещат с никой.

Важно е да създадем по този начин с регулаторите, че никой политик да не може да вдигне телефона на регулатор и да предопредели решението. Защото регулаторите би трябвало да пазят ползите на обществеността и да бъдат по този начин направени, че никой политик, нито Бойко Борисов, нито Кирил Петков, нито Делян Пеевски да вдигне телефона и да каже в тази посока би трябвало да се отсъди, добави Кирил Петков.

Последният разкри и при какво изискване може да се стигне до предварителни избори.

Ако властта падне и отидем на избори, това ще е поради нерешения спор сред нас и ГЕРБ за регулаторите. Те упорстват да имат две трети в регулаторите, а ние – да са по 50 % за тях и за нас, сподели още Кирил Петков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР