Стопкадри Нова ТвЖурналистката Анна-Мария Конова бе вторият домакин в Черешката

...
Стопкадри Нова ТвЖурналистката Анна-Мария Конова бе вторият домакин в Черешката
Коментари Харесай

Шумен провал за Мистър България в „Черешката на тортата“

Стопкадри Нова Тв

Журналистката Анна-Мария Конова бе вторият хазаин в „ Черешката на тортата “ за седмицата и несъмнено се оправи с предизвикването.

Нейните старания обаче бяха засенчени от Мистър България 2021  Виктор Русинов, който втрещи гостите, признавайки за най-големия си неуспех в кухнята.



Веднъж върших омлет, само че не знам за какво крайният резултат бе зелен. Първият път беше гадно, пробвах повторно, същата гнусота. Често ми се случва и изпитвах доза терзание, само че мисля, че ще го замажа с няколко майтапа, разкри Виктор.

В последна сметка по този начин и не се разбра какво е объркал плувецът, а и всички други изглеждаха толкоз съсредоточени върху вкусните гозби на Анна, че надали биха искали да задълбават в тематиката.



Иначе едно от разпознаваемите лица на Нова Тв заложи на италианска кухня със салата бурата, меландзане за предястие и питка с домашна чубрица, както и на печено месо за главно и луксозна шоколадова торта.



Въпреки че направи мазало при разбиването на крема за десерта и се затрудни с конеца, до момента в който връзваше месото на вретено, преди да го бутне във фурната, Анна бе похвалена от началник Иван Манчев.



Той остана супер удовлетворен от дебюта й, макар че първоначално е била обезпокоена и плаха.



Готви със сърце и душа. Имах забележки към рулото, и по тази причина другия път ме предложения да ти покажа по какъв начин се връзва, само че другояче беше съвършена. Поздравления и идващия път да се представиш по-добре, съобщи кулинарният гуру.

На същото мнение бяха и гостите, които оцениха Анна-Мария Конова с цялостния актив от 40 точки и журналистката поведе въвъ краткотрайното класиране.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР