Стопкадри Нова ТвГолям скандал се разрази между Антон Хекимян и

...
Стопкадри Нова ТвГолям скандал се разрази между Антон Хекимян и
Коментари Харесай

Огромен скандал се разрази между Хекимян и човек на ПП-ДБ

Стопкадри Нова Тв

Голям скандал се развихри сред Антон Хекимян и Емилия Ангелова в ефира на Нова Тв.

Съветниците от Столичния общински съвет на ГЕРБ и ПП-ДБ водеха пикантен спор за съвещанието, на които бяха разпределени комисиите – 4 за ГЕРБ, 4 за Българска социалистическа партия и 2 за ПП-ДБ.

Припомняме, че регионалния шеф Вяра Тодева разгласи съвещанието за незаконосъобразно и решенията от него за невалидни.

ГЕРБ, Българска социалистическа партия и други обединения, същите тези обединения, госпожо Ангелова, избраха ваш ръководител на СОС и сега го поддържат. Тогава бяхме положителни, само че при избора на комисиите станахме неприятни, стартира в „ Здравей, България “ Хекимян.

Ние имаме две комисии, защото комисията за противопоставяне на корупцията, това е специфична комисия, която е отвън обсега на на останалите непрекъснати. Три месеца водим диалози и ще продължим, естествено, да водим диалози до четвъртък, когато ние настояваме да се организира едно законосъобразно съвещание, отговори Ангелова.

Много ще е хубаво сътрудниците от ГЕРБ да си изслушат още веднъж брифинга, който дадоха през вчерашния ден, тъй като през вчерашния ден те споделиха по какъв начин гласоподавателят е определил комисиите, добави тя.

Всъщност салдото се вижда през размера на групите. Тоест, размера на групите би трябвало да покаже какъв е салдото. Какъв тогава е този баланс, в който четири основни комисии имат ГЕРБ, четири основни комисии имат Българска социалистическа партия, а ние имаме единствено две, сподели още тя.



Вие, казахте, хайде да изберем ръководител на СОС, с цел да стартираме работата. Хайде, да образуваме комисиите, с цел да стартират работата. Когато това се случи обаче, виждаме, че те не са с преобладаваща функционалност в комисиите. В случая приказвам единствено като ръководители, тъй като дано да кажем на нашите фенове, че ръководителят в тази комисия има един глас, какъвто имате и вие не като ръководител. Като не е ръководител, тези хора непрекъснато опонират на казаното от себе си, отвърна Хекимян.

Защото желаеха работата за София да тръгне, три месеца се оплакваха, че никой не ги поддържа, че не се избира техния ръководител, че не е определен господин Бонев. А в тази ситуация те поставят кол в работата за София, кол в работата на техния кмет и във всичко, което би трябвало да се случи. Вчера регионалният шеф дръпна ръчната спирачка освен на София за още 10 дни, а и на кмета, тъй като огромна част от отчетите, от преписките, които влизат в общината, са точно планове на вашия кмет, продължи Хекимян.

Видимо наранена Ангелова означи, че нито една комисия не е свикана и не е заседавала тази седмица, и подсети на своя опопент, че ПП-ДБ са рамазали ГЕРБ на изборите с 16 на 4 районни кмета.

Това обаче ни минимум не тормози Хекимян и той продължи да е нападателен.

Г-жо Ангелова, това е неистина, защото дневният ред на комисиите е плануван за другата седмица. Но по-притеснително за вас е, че експертизата с флашките не е розова, и не е ясно дали няма да се стигне до нови избори, сподели той, визирайки жалбата на Ваня Григорова против избирането на Васил Терзиев за кмет на столицата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР