Стопкадри Нова ТвЕкспертите Андрей Райчев, Велизар Шаламанов, Харалан Александров и

...
Стопкадри Нова ТвЕкспертите Андрей Райчев, Велизар Шаламанов, Харалан Александров и
Коментари Харесай

Социолог: Зеленски си отива и натискът върху България пада

Стопкадри Нова Тв

Експертите Андрей Райчев, Велизар Шаламанов, Харалан Александров и Милен Керемедчиев разясниха турбулентните просеци в ръководещата сглобка.

Първи думата взе социологът Райчев и това, което той сподели, притегли вниманието на всички.

Той напомни, че това държавно управление е геополитическо и е поставено заради други геополитически съображения, и изясни по какъв начин ще му се отрази ясната смяната, която се вижда в Украйна.



Не знам да има един сериозен човек, който да не вижда, че Украйна губи войната. Съединени американски щати може би са решили да създадат мир там и това значи, че Зеленски ще си отиде. Това обаче са дълбочинни процеси и ще се отразят на България посредством понижаване на интернационалния напън и по-свободно държание на играчите, сподели по Нова Тв Райчев.

По-свободно държание значи, че няма да има напън върху България от рода на какво вършиме, вие сте фронтова страна. Досега имаше сериозен напън от Съединени американски щати, както и от Франция, само че той намялава, по този начин ми се коства, че е допустимо, добави той.

Според Райчев най-важното за българските политици е, когато пристигна Видовден, а това са изборите.

Най-важно тогава е положението на твоя личен електорат. Може другите да те пусват, само че вижте какво става с Движение за права и свободи. Каквото и да се приказва за водачите на Движение за права и свободи, 300 000 – 400 000 отиват и пускат гласове за тях, сподели още Райчев.

Може би са оценили, че техният електорат стартира да се разпада в тази овтратителна за електорат сглобка, защото и двата електората ненавиждат личното си формирано коаилционо държавно управление, съобщи по адрес на ГЕРБ и ПП-ДБ Андрей Райчев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР