Стопкадри Нова ТвАдвокат отказа да защитава мъж, който е упражнил

...
Стопкадри Нова ТвАдвокат отказа да защитава мъж, който е упражнил
Коментари Харесай

Адвокат обясни защо отказа да защитава в съда насилник, ритал в корема бременната си жена

Стопкадри Нова Тв

Адвокат отхвърли да пази мъж, който е упражнил принуждение върху жена си и я ритал в корема, когато била бременна в седмия месец.

След като се срещнах с материалите по делото, в мен започнаха да бушуват човешки пристрастености. Не мога да се показва, че това би могло да се случи на моята щерка и на всяка една друга жена, която носи в утробата си седеммесечно бебе. В този смисъл моята отбрана нямаше да бъде съответна и по тази причина се направих отказ по делото, аргументира пред Нова Тв отхвърли си да пази в съда мъжа Веселина Василева.

Мисля, че преди всичко би трябвало да бъдем хора, след което да обсъждаме материалите по делата и да вземаме някакво решение. Съобразно нашето вътрешно разбиране, бихме могли да пазиме някого или не, и едвам тогава да пристъпваме към реализиране на отбрана, добави тя. 



Жени и мъже, жертви на домашно принуждение, аз считам, че такова държание е неприемливо. Жертвите би трябвало да се обръщат към способените органи. Тук е редно да се посочи, че всички обстоятелства и условия, които се излагат под формата на роман, същите следва да бъдат тествани по реда на наказателно-процесуалния кодекс след формиране на досъдебно произвеждане, и едвам тогава да се вършат правни заключения дали има осъществено закононарушение, съобщи още Всилева.

В изискванията на домашно принуждение, съветът ми е да се обръщат към способените органи и надлежно те ще вземат ограниченията, които са нужни все още, с оглед обезпечаване на протекция. Ако има осъществено принуждение, то виновникът би трябвало да бъде осъден, изясни Веселина Василева.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР