Стопкадри Нова нюзПоредни две жени се оплакаха от домашно насилие.Двете

...
Стопкадри Нова нюзПоредни две жени се оплакаха от домашно насилие.Двете
Коментари Харесай

Жертва на домашно насилие: Имам снимки на синините, майка му ми каза да го оставя

Стопкадри Нова нюз

Поредни две дами се оплакаха от домашно принуждение.

Двете поддържаха митингите в поддръжка на обезобразената Дебора от Стара Загора.



Аз също съм от Стара Загора и преди 10 години претърпях нещо сходно, просто белега под окото ми не се вижда, тъй като съм се постарала, призна за Нова нюз Моника.

Ако има кой да те поддържа, да те обича и да ти оказва помощ, и когато обичаш живота, доста мощно можеш да се оправиш това нещо, само че не всеки може. Аз не мисля, че това момиче ще може да се оправя в този момент, добави тя.

Тя към този момент чака новия живот и макар напредналата си бременност, заставам часове права до недоволните.

Не съм длъжна да съм тука, само че не е единствено поради това, което съм претърпяла. А поради това, че имам сестра, имам приятелки,у имам майка, ще имам и момиченце, а и поради всяка една жена. Просто ми писна. Трябва да има смяна и жестоки закони, сподели още Моника.

Ивет Апостолова също признава, че дълго е била подложена на домашно принуждение и осъзнава какъв брой всеобщо е това в нашето време.



Тя по този начин и не споделила с околните си, по тази причина че е обект на физическо и психическо принуждение.

По тоя метод седях две години в такава връзка и си мълчах, тъй като си мислех, че той ме обича, той ще се оправи, само че в един миг просто видях, че това няма да се поправи и че аз не знам какво може да се случи в един миг и по тази причина би трябвало да се махна. Просто самата майката на момчето ми сподели да се махам оттова, разкри Ивет.

Аз имам фотоси на синините, само че не съм ги показвала на родителите ми. В един миг ги демонстрирах на майка ми и тя беше в потрес. Не познавам Дебора, само че съм сигурна, че познавам профила на нейния принудител. Аз имам стеснен кръг от приятелки, на съвсем 50 % от приятелките ми, им се е случвало такова нещо, като на мен. И момчетата приказват същото нещо и манипулират по същия метод. Съжалявам, аз ще се оправя, няма да го направя повече. Всички приказват това и най-после какво става. Това е толкоз всеобщо, това физическо и психическо пострадване, споделя Ивет.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР