Стопкадри бТВНатали Трифонова отново зарадва зрителите с безупречна визия.Тя се

...
Стопкадри бТВНатали Трифонова отново зарадва зрителите с безупречна визия.Тя се
Коментари Харесай

Натали Трифонова: Идват бури, гръмотевици и градушки

Стопкадри бТВ

Натали Трифонова още веднъж зарадва феновете с безупречна визия.

Тя се появи с луксозна лилава рокля и необятна усмивка, само че прогнозата й за времето до края на седмицата се оказа надалеч не толкоз приятна.



„ Динамично време, проливен дъжд и предизвестия и през днешния ден, само че до среднощ обаче чакаме преваляванията да спрат и облачността да намалее. Утре денят ще стартира с най-вече слънчево време, наобед обаче облачността още веднъж ще се усили и в западната половина на страната ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици “, съобщи по бТВ Натали.



„ В планинската част на областите Враца и Монтана ще вали по-интензивно и там са в действие предизвестия от първа степен. Максимални температури на следващия ден сред 23 и 28 градуса, в София следобяд към 23 градуса. В планините от Западна и Централна България към и след обяд ще се развива купесто дъждовна облачност и ще има превалявания, с гръмотевици. Вятърът в планината ще бъде слаб под югоизток, температурата на 1200 метра височина ще бъде към 16 градуса, на 2000 метра към 10 “, добави синоптичката.



„ Четвъртък и в петък в източните региони ще бъде най-вече слънчево и по-топло, а на запад на доста места ще има превалявания. В Северозападна България и в централния Предбалкан се чакат обилни количества дъжд. Ще вали интензивно, междинната температура в страната ще бъде към 27 градуса. През почивните дни още дъжд, към този момент и на изток. Отново ще вали интензивно, изключително в Рило-Родопската област ще има условия за градушки и мощни стихии. Температурите още веднъж ще се намалят с към 4-5 градуса “, сподели още Натали Трифонова. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР