Стопкадри БТВНапусналата Ергенът“ Силви смята, че престоят й в романтичното

...
Стопкадри БТВНапусналата Ергенът“ Силви смята, че престоят й в романтичното
Коментари Харесай

Силви си отмъсти на жените в Ергенът: Елементарни и ограничени са

Стопкадри БТВ

Напусналата „ Ергенът “ Силви счита, че престоят й в сантименталното риали не е изгубено време за нея, защото се научила на мъдрост и на примирение.

Тя обаче отвърна уместно на ударите, който й нанесоха другите девойки и изясни на какво се дължи това несправедливо отношение, което е получила от тях.

Когато влизах в предаването, аз знаех, че съм друга и те също го усещаха, и по тази причина по този начин ме атакуваха и се държаха зле, защото в мое лице са виждали опасност, съобщи тя.



Все отново ние сме в конкурентна среда и всяка една се пробва да се пребори да стигне до сърцето на Алек, и когато виждат в мен една хубаво и нежно момиче, те гледат на мен като съперничка, добави в „ Преди обед “ юристът.

Аз имам мощна сила и лъчение, а когато имаш по-силна сила, хората край теб я усещат, стартират да ревнуват и се усещат застрашени, разяснява Силви.

Относно пък подмятанията на дамите към нея, че прави вълшебства, тя ги дефинира като разсъждения на обикновени и лимитирани хора, и изрази мнение, че е неуместно да се разсъждава по този начин в този век.

Силви разкри още за какво е потърсила любовта в „ Ергенът “, а не в действителния живот: Любовта може да я намериш на всяко място и би трябвало да си самоуверен и да се впускаш в такова предизвикателство. Ако не я намериш, най-малко ще получиш урок, ще станеш по-силен темперамент и ще калиш себе си.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР