Стопкадри БНТДаниел Лорер отправи тежки критики към Румен Радев за

...
Стопкадри БНТДаниел Лорер отправи тежки критики към Румен Радев за
Коментари Харесай

Даниел Лорер: Радев искаше да покаже, че този мандат е негов и символизира властта

Стопкадри Българска национална телевизия

Даниел Лорер насочи тежки рецензии към Румен Радев за държанието му по време на връчването на втория мандат на „ Продължаваме промяната – Демократична България “.

„ Президентът си изпусна нервите. Усещането, което той излъчваше е, че този мандат е негов и символизира властта. Усети се едно доста очевидно отвращение да го даде на тези, които суверенът е показал в българската конституция като мандатоносители на втория мандат. Това беше извънредно обезпокоителен ход и аз мисля, че българската общност е в правото си да се тревожи какво тъкмо желае да каже президента “, съобщи Лорер в „ Още от деня “ по Българска национална телевизия, до момента в който под президентството се организираше митинг против президента.



„ Назначаването на шефовете на службите не се съгласува с непознати посолства и реплики извадени от среднощен диалог не трябва да дерайлират политическия развой. За сметка на това обаче те доста ловко се употребяват точно за това и за жалост през днешния ден и службите в Народното събрание бяха вкарани в този сюжет. Стигна се до такава степен, че ръководителят на ДАНС насочи непосредствено обвиняване, че министри, видиш ли, не били защитавали българския интерес. Аз държа да отбележа нещо доста значимо. Българският народен интерес не се дефинира, популярност богу, от нашите служби. Националният интерес се дефинира в Народното събрание и който желае да работи за него, би трябвало да бъде политик “, добави Даниел Лорер.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР