Стопкадър Телевизия 7/8Бившият вратар на ЦСКА Емил Бучински разкри за

...
Стопкадър Телевизия 7/8Бившият вратар на ЦСКА Емил Бучински разкри за
Коментари Харесай

Емил Бучински: Стойчо Младенов сипа вода в двигателя, вместо в радиатора на колата си, преди жена му да роди

Стопкадър Телевизия 7/8

Бившият вратар на ЦСКА Емил Бучински разкри за първи път обществено забавна преживелица с легендата на ЦСКА Стойчо Младенов отпреди 40 години. Това стана, до момента в който Бучински и паметният почитател Дучето разясниха вандалските подиуми по време на дуела ЦСКА - ЦСКА 1948 на " Българска Армия " в " Крум Савов Live " по Телевизия 7/8.

С Емил и Стойчо бях съсед в " Младост ", Емил ми беше остарял в агитката. Стойчо живееше във " В " вход, на петия етаж. 82-ра година, не ни питай, жена му Дарина беше бременна. Събрахме цветята след мача, когато бихме Ливърпул, и всичко на петия етаж беше..., сподели Дучето. 

Емил Бучински пък продължи всъщност: Аз Дарина я карах да ражда. Тука ще кажа в този момент нещо, което е трагикомично малко. Обажда се на Стойчо на жена му майката и споделя: Водите на Дарина изтекоха. Може ли да тръгваме? Тръгваме към Трета АГ болница, връщаме се от болничното заведение и Стойчо си идва от мача и ми споделя: Бучка, поставям вода в колата, тъй като му пушеше колата, и отпътувам. След малко ми звъни и вика: Аз вместо в радиатора, съм поставил в мотора вода. С него до 3:30 чакахме Дарина да роди, след това купонът го карахме в " Младост ". Така че не мога с тези хора, с които съм от 100 години, да не съм дружно. Стига с тази ненавист. Може да имаш и жена, и любювница, ние тука нямаме любовници, аз съм сигурен в това. Може да обичаш и дамата, и любовницата, както е в този момент с двете ЦСКА. В момента, с който ми е по-хубаво и единия тим е по-добър, ще заедно съм с него. След като и в единия има цесекари, и в другия има цесекари, не виждам за какво публиката би трябвало да се дели.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР