Стопкадър novini.bgИзвестен политик привлече вниманието върху себе си с това,

...
Стопкадър novini.bgИзвестен политик привлече вниманието върху себе си с това,
Коментари Харесай

Тома Биков, ГЕРБ: Не възнамеряваме да губим София

Стопкадър novini.bg

Известен политик притегли вниманието върху себе си с това, което сподели.

Политическа партия ГЕРБ се записва за независимо явяване за локалния избор на 29 октомври, внасяйки 9999 подписа в ЦИК, съобщи кореспондент на Novini.bg.

От ГЕРБ обаче не пожелаха към момента да разкрият името на своя претендент за кмет на столицата, а на запитване за какво не престават да го пазят в загадка, дадоха отговор, че „ обичат тайните “.

Мога единствено да ви уверя, че ще предложим квалифициран човек – подобен, който познава София и схваща от политика, а не е попаднал инцидентно на някаква позиция. В никакъв случай няма да опитвам, подчерта Тома Биков пред публицисти след регистрацията в ЦИК.

По думите му от ГЕРБ не имат намерение да изгубят София, а мислят в тенденция по какъв начин да продължат развиването ѝ.

„ Тръгваме към победа на локалните избори и с вярата, че можем да предотвратим това, което се случи на национално равнище в последните две години. Българските общини не би трябвало да се трансформират в стартъпи, оттук-нататък общините и страната би трябвало дружно да основат непоклатимост. И в тази акция ще се борим за постоянна България. Факторът за нормализация се нарича ГЕРБ “, добави още Биков.

ГЕРБ се записва в ЦИК за независимо присъединяване на локалните избори. До 18 септември е срокът партията да се записва в общинските изборни комисии, като ще има места, където ще участваме в локални обединения. Дали сме опция на общинските си структури да намерят най-удачния вид и форма, посочи административният секретар на партията Цветомир Паунов.

Той добави, че в партията е съвсем завършил процесът на одобряване на кметове на общини, на кметства и общински съветници.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР