Стопкадър Нова ТвВиктор Николаев притисна Даниел Митов с неудобен въпрос

...
Стопкадър Нова ТвВиктор Николаев притисна Даниел Митов с неудобен въпрос
Коментари Харесай

Виктор притисна Митов от ГЕРБ с неудобен въпрос

Стопкадър Нова Тв

Виктор Николаев притисна Даниел Митов с неуместен въпрос за Бойко Борисов.

Това се случи, откакто индивидът от ГЕРБ стартира да разяснява проблема с имунитета на водача на тяхната партия.

„ Две години Борисов беше без имунитет, напълно непринудено не влизаше в Народното събрание, излизаше от състава на Народното събрание. Защо се сетиха тъкмо в този момент да му го желаят, когато потегли правосъдната промяна “, стартира Митов.

„ Бухалката беше от другата страна, в този момент обстановката друга ", отвърна Виктор.

" Бухалка не знам дали е имало ", посочи Митов.

" Имало е и в случай че нямате отговор на този въпрос дали е имало бухалка, доста мъчно ще отговаряте сега на въпросите какво в този момент се случва “, отвърна Виктор Николаев.

„ Истината е, че в продължение на две години няма по какъв начин да има бухалка, в случай че ГЕРБ не е бил на власт “, опита да се отбрани Митов.

„ Ако вие смятате, че не е имало бухалка, за какво през днешния ден желаете предсрочното отстраняване на основния прокурор в този въпрос “, намеси се и другия водещ на „ Здравей, България “ Мирослава Иванова.

„ Когато потегли концепцията, че би трябвало да се направи радикална правосъдна промяна, ние в никакъв случай не сме спорили по въпроса дали би трябвало да има механизъм за надзор върху фигурата на основния прокурор. Винаги сме спорили какъв би трябвало да е този механизъм, само че в никакъв случай не сме имали несъгласие с другите партии, по тази причина би трябвало ли да има подобен механизъм “, отговори Митов по Нова Тв.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР