Стопкадър Нова ТвСтарши комисар Петър Коцин от видинската полиция успокои

...
Стопкадър Нова ТвСтарши комисар Петър Коцин от видинската полиция успокои
Коментари Харесай

Полицията за светлината в небето: Няма пострадали хора, нито опасност

Стопкадър Нова Тв

Старши комисар Петър Коцин от видинската полиция успокои хората, че няма нищо рисково след ярката светлина, която е видяна във Видинско нощес към 22 часа.

„ Мога да кажа, че не се касае за някакъв случай, а за естествено събитие. Какво тъкмо е то, дано оставим на специалистите да кажат. Това, което желая да уточня и да успокоя жителите е, че на територията на област Видин все още няма безусловно никакво напрежение и всичко е умерено “, съобщи Коцин, представен от Нова Тв.



„ Още нощес бяха ориентирани всички налични сили на Областна дирекция в региона да търсят потърпевши хора, вероятно зародили пожари и материални вреди. Такива не бяха открити, няма и сигнали за такива все още. Обстановката в област Видин е изцяло спокойна, има един единствен плодаден сигнал от село Гомотарци в 21,50 часа и че наоколо до стопанска сграда се е чул мощен гръм. Това е единствения сигнал, който е подаден, само че на доста места, съвсем в цялата област, се е чул този екот “, добави Коцин.

„ Затова бяха мобилизирани всички налични сили, с цел да се направи съответния обход на региона и да се види дали има потърпевши хора, има ли някаква потребност от наша интервенция или на други институции. От сътрудниците в Румъния някъде може би към 23 часа постъпи такава информация, че са касае за естествено събитие и това е като информация от тях “, сподели още Коцин.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР