Стопкадър Нова ТвГен. Атанас Атанасов обяви какво трябва да направят

...
Стопкадър Нова ТвГен. Атанас Атанасов обяви какво трябва да направят
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: Трябва да подходим мъдро, за да водим България по правилния път

Стопкадър Нова Тв

Ген. Атанас Атанасов разгласи какво би трябвало да създадат политиците за България.

" Отново сме в един плевел миг за българската страна и погледите са ориентирани към нас. Трябва да подходим умно, с цел да водим страната по верния път ", посочи председателят на ДСБ Атанас Атанасов в изявлението си на Третата Национална конференция на „ Да, България “.

Той акцентира, че България има потребност от своите обединени евроатлантически сили и това е обща задача. " Смятам, че изключително в „ Демократична България “ би трябвало да работим за по-сериозно обединяване, за общи органи, които да вземат дружно решения, както и да притеглим най-младия сегмент – „ Продължаваме Промяната “, да водим дружно България по верния път ", съобщи водачът на ДСБ.

Атанасов напомни, че в годините обратно постоянно, когато демократичните сили са били обединени, България е печелила от това, а когато са били разединени, тогава „ тъмните сили са ни дърпали към азиатския абсолютизъм “.

" Когато през 2017 година се явихме настрана на избори, не влязохме в Народното събрание. Четири години страната се управляваше от ГЕРБ и „ Обединените патриоти “, които прокарваха ползите на съветската империя в България ", сподели водачът на ДСБ, осведоми Българска телеграфна агенция.

По думите му би трябвало да се обръща внимание на тези моменти в най-новата ни история, с цел да не допуснем „ да потекат за следващ път съветските потоци “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР