Стопкадър Нова нюзПиар експерт обяви, че френският президент Еманюел Макрон

...
Стопкадър Нова нюзПиар експерт обяви, че френският президент Еманюел Макрон
Коментари Харесай

Пепи Димитрова: Макрон си прави пиар с Украйна

Стопкадър Нова нюз

Пиар специалист разгласи, че френският президент Еманюел Макрон си прави пиар с изказването, че евопейски сухоземни войски може да бъдат изпратени в Украйна, с цел да й оказват помощ във войната с Русия.

Когато не изпращаме задоволително оръжия и към този момент не го вършим  цялостно като Европейски съюз на Украйна, то започнахме да вършим доста визити и да обещаваме неща за в бъдеще, стартира в „ Пресечна точка “ Пепи Димитрова.

Вчера Зеленскии се обърна към нашия министър председател и благодари за символичния подарък, само че сподели: Може ли да ми пратите танковете. Всъщност съгласно мен Зленски е споделил същото и на Макрон: Благодаря, че обмисляте опцията в миналото или по-скоро, че не отхвърляте опцията в миналото да ни изпратите действителна помощ, само че може ли в този момент пари и оръжия. Защото, Зеленски през последните две седмици споделя ясно своето обръщение: Моля ви, дайте ни още веднъж и продължавайте да ни давате оръжия и пари, добави тя.

Както виждаме, Америка и Европа стават все по по този начин внимателни в изпращането на такава действителна помощ. За мен това са думи и обещания, които да компенсират неналичието на действителна помощ от към този момент една малко изтощена Европа, сподели още по Нова нюз Пепи Димитрова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР