Стопкадър Нова нюзЖурналист изрази съгласие с изявлението на съпругата на

...
Стопкадър Нова нюзЖурналист изрази съгласие с изявлението на съпругата на
Коментари Харесай

Журналист: Жената на Навални може да обезкърви режима на Путин

Стопкадър Нова нюз

Журналист изрази единодушие с изказването на брачната половинка на умрелия Алексей Навални и счита, че по този метод тя е дала образец по какъв начин може да бъде обезкървен режима на Путин.

Юлия Навалная прикани свободните страни да не признават резултатите от изборите за президент в Русия, а в този момент видяхме от през вчерашния ден изказване от европейски учени, че Европейския парламент няма да признае тези избори, стартира в „ Твоят ден “ Асен Генов.

Навалная споделя, че не може мафията да бъде борена с политическа конкуренция. Тоест, не излизайте с политически способи против проведена незаконна група, която сега господства в Русия, и аз съм безусловно склонен с тази теза, че единственият удар против Путин и неговия режим, това е финансовия удар, с който да бъде обезкървен режимът на Путин, добави той.

И тук се връщам към диалога, който водят съветски опозиционери отвън Русия. А точно, в случай че от Русия изтичат мозъци, в случай че от Русия изтичат пари, не ги спирайте не ги връщайте назад във вагони с влакови композиции, натъпкани с пари от нефт, с пари от газ. Тоест, направете всичко допустимо да обезкървите съветския режим, сподели още по Нова нюз Генов.

Според него Юлия Навалная има силата да сплоти съветската емиграция, политическа емиграция и съветските опозиционери в заточение, и да приказва от тяхно име.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР