Стопкадър и видео Диема Спорт, vbox7.com, gong.bgМоряците излязоха на трето

...
Стопкадър и видео Диема Спорт, vbox7.com, gong.bgМоряците излязоха на трето
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Васил Панайотов е със счупена ръка

Стопкадър и видео Диема Спорт, vbox7.com, gong.bg

" Моряците " излязоха на трето място след безапелационна победа, само че за жалост се потвърдиха опасенията, че главен техен състезател е с тежка травма и няма да играе при гостуването на Левски след седмица.

Наставникът на Черно море, Илиан Илиев, показа, че желае от неговите играчи да демонстрират сходно предпочитание за победа във всеки мач, както го направиха в днешния с Ботев Враца, приключил 5:0. 

„ Не знаем по какъв начин е Панайотов още. Ръката му сигурно е счупена, само че се надявам да се възвърне по-скоро. Всеки един футболист липсва, изключително водещите, само че би трябвало да се оправяме и без Васко “, стартира експертът.

„ Първият и вторият гол влезнаха бързо и се успокоихме в допълнение. Всичко се получи. Имали сме мачове, в които имахме по 20 удара и не спечелихме. Сега отидохме в другата прекаленост. Искахме да направляваме мача през второто полувреме и се получи “.

„ Отиваме в София, с цел да играем с съперник, който израсна игрово и има цялостното доверие на публиката. Всичко това прави Левски рисков “.

„ Ако желаеме да стигнем до медалите, то би трябвало във всеки мач да излизаме с такова предпочитание за победа. Трябва да се пазиме добре и ще забележим най-после до каква степен сме “, приключи Илиев пред Диема Спорт, представен и от gong.bg.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР