Стопкадър Фейсбук, ДневникСтрашен скандал се развихри в парламента, като главни

...
Стопкадър Фейсбук, ДневникСтрашен скандал се развихри в парламента, като главни
Коментари Харесай

Страшен скандал се разрази в парламента с руски трол

Стопкадър Facebook, Дневник

Страшен скандал се развихри в Народното събрание, като основни настоящи лица в него бяха Костадин Костадинов, Тошко Йорданов и ген. Атанас Атанасов, който бе ибран за ръководител на новоизбраната краткотрайна комисия.

Това даде мотив на водача на „ Възраждане “ и мощния човек на „ ИТН “ да го нападат гневно.

Ще ви кажа един парадокс. Лицето Денков беше споделил, че ще си подаде оставката, в случай че Калин Стоянов не си подаде оставката. Не знам какъв брой време мина, една седмица, само че Стоянов не си подава оставката. Денко обаче продължава да бъде министър-председател. Това ужасно доста ми припомня на изявлението на настоящия ръководител на новоизбраната краткотрайна комисия, който сподели, че ще изоставен държавното управление, в случай че Сарафов не си подаде оставката. Беше преди четири месеца, продължава да съществува и до момента. Въобще тежко кардинално състояние, кардинални хора демократи. Атанасов, не неистина погледнете се и вижте какво сте приказвал в последна сметка. Ако не сте запомнил, погледнете и вижте какво сте споделил за Сарафов преди четири месеца и половина, когато беше определен за краткотрайно изпълняващ длъжността основен прокукор. Така че в този ред на мисли за следващ път стана ясно, че ПП-ДБ е патерица на Движение за права и свободи и не може и няма по какъв начин да реализира даже едно такова обикновено политическо изпитание като избор на ръководител на краткотрайна комисия без златния пръст или пръсти, или да не споделям какво друго, на Движение за права и свободи, съобщи Костадинов.

Последва и изявление на Тошко Йорданов от парламентарната естрада.

Господин Атанасов, какво е чувството на първо гласоподаване вашите съдружни сътрудници да ви покажат, че за нищо не ставате и може да бъдете ръководител на комисия единствено в случай че те гласоподават. Какво е чувството да ви го показват това пред всички, тъй като вие сте тежък, по какъв начин да кажа, специалист, съперник на модела ГЕРБ-ДПС. Какво чувството, да ви показват тука че в действителност сте пионка в техните ръце, сподели Йорданов.



Възползвайке се от право на отговор ген. Атанасов сподели книгата „ Троловете на Путин “ и съобщи: Взеам личто обясн, защот пук преговирищетя потеглиха в един звук и по някаква случай през днешния ден нося една книга тук и я предлагам да я прочетете. Тя ще бъде доста потребна. Нарича се „ Троловете на Путин “ и доскоро два от троловете бяха на трибуната. Благодаря ви.

Тошко Йорданов, несъмнено, се възползва от справедливост на дуплика.

Генерал Атанасов, който е станал военачалник не по заслуги, за това че е бил във властта, несъмнено, по заслуги във властта, загатна, че съм съветски трол. Искам да излезе тук на трибуната в персонално пояснение и да уточни веднъж в тая зала, когато съм дал своя вот нещо в интерес на Русия, веднъж. Излезте и посочете, другояче сте презрян дребен измамник. Изберете си едно от двете.

Атанасов обаче не се въпозлзва от поканата и Росица Кирова продължи съвещанието с други тематики.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР