Стопкадър бТВВицепрезидентът критикува елегантно кабинета.Престъпник наряза момиче 400 пъти и

...
Стопкадър бТВВицепрезидентът критикува елегантно кабинета.Престъпник наряза момиче 400 пъти и
Коментари Харесай

Йотова: Престъпник наряза момиче 400 пъти и беше пуснат - това не зависи от разделянето на ВСС

Стопкадър бТВ

Вицепрезидентът подлага на критика елегантно кабинета.

Престъпник наряза момиче 400 пъти и беше пуснат: това не зависи от разделянето на Висш съдебен съвет на две колегии. Любопитната тематика е Прокуратурата и дали увеличавайки политическата квота някой желае да се бетонира във властта вечно, или в действителност се цели отчетността на Прокуратурата. 

Това сподели за бТВ Илияна Йотова.

" Защо тези 166 подписа, които са събрани, бяха показани единствено от ПП-ДБ? Защо ги нямаше представителите на останалите политически партии? Голямата тематика за наложителната смяна в Българската конституция стартира президентът Радев през есента на 2019 г.  Преди всичко, значимото е да се подсигурява независимостта на правосъдната система и да се усилят и подсигуряват правата на всеки един българин, съгласно главния ни закон. Днес се говореше с много друфи акценти, само че нищо не разбрахме за това, което оферират. Основната полемика за измененията в Конституцията би трябвало да бъде в Народното събрание. Само доскоро имахме предложение единствено на Движение за права и свободи. Някакви нахвърляни хрумвания в неделя на друга конференция. Президентът ще откри най-подходящият миг, в който ще предложи това, до което достигнахме като заключения, на консултациите през 2019 година ", разяснява тя, написа novini.bg.

Вицепрезидентът мисли, че кабинетът има потребност от социална индулгенция поради странната коалиция, която образува в Народното събрание. А това е и повода за " акцията против президента Румен Радев ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР