Стопкадър България Он ЕърСоциолог и експерт изразиха мнение за местните

...
Стопкадър България Он ЕърСоциолог и експерт изразиха мнение за местните
Коментари Харесай

Социолог: Местните избори може да са залог за управлението

Стопкадър " България Он Еър "

Социолог и специалист показаха мнение за локалните избори през есента.

Възможно е локалните избори да се окажат залог за преформатиране на ръководството. Подобна теза показаха социологът Кольо Колев и PR специалистът Максим Бехар в Bulgaria ON AIR.

Според Колев пред ръководещата коалиция в този смисъл предстоят земетресения. Той счита, че това ще докара до " ескалиране в връзките ", което ще се отрази на локалните избори.

Той напомни, че на последните избори са се явили да гласоподават 40% от гласоподавателите, а първата ръководеща партия има сред 10 и 12 %.

" Това е огромен проблем на представителната народна власт. В момента ръководещите ръководят по волята на по-малко от 30-32% от гласоподавателите. Останалите 70 % се усещат непредставени и това ще даде отражение и на локалните избори, това ще покаже на някои партии тяхната политическа отпадналост ", изясни социологът.

Местните избори ще бъдат тестване, тъй като сега има паритет сред двете ръководещи обединения, разяснява PR специалистът Максим Бехар в студиото на Bulgaria ON AIR.

" Ако салдото бъде нарушен на локалните избори, може да се планува, че едната политическа мощ може да желае предоговаряне на обединението ", изясни Бехар и добави, че не счита, че това може да се случи, тъй като това значи страната да влезе още веднъж във " въртележката на непрекъснатите избори ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР