Стопкадър България Он ЕърМайка са първокласник обвини държавата, че не

...
Стопкадър България Он ЕърМайка са първокласник обвини държавата, че не
Коментари Харесай

Майка на първокласник: Държавата ни е като мащеха

Стопкадър " България Он Еър "

Майка са първокласник упрекна страната, че не оказва помощ задоволително на всички, които имат малки деца. 

Според КНСБ план-сметката за идната година е " напрегната ", само че изпълнима, изключително във връзка с събираемостта на приходите. Макар на пръв взор бюджетът да наподобява осъществим и трите % недостиг в него защитими, то буферът е финансовата стратегия, считат от КНСБ.

От синдикалната организация са безапелационни, че проблематичният разход в план-сметката е този за заплати и подчертаваха върху размера на пенсиите и компенсациите за безработица.

Велизара Стоянова приключва туризъм, само че Ковид пандемията ѝ пречи да си откри непрекъсната работа в сферата.

" Бях почнала към Бюрото по труда и месец и нещо по-късно се наложи да ме съкратят ", показа дамата. Така към този момент три години майката на първокласник не разчита на страната, а на помощ от близки.

" Държавата по-скоро ни е като мащеха. Помощите и детските не са задоволителни. Аз сама си виждам детето, с татко му сме разграничени. Ако не е майка ми да ми оказва помощ, просто не знам какво ще последва, като нямам непрекъсната работа ", добави тя.

Според основния икономист на КНСБ Любослав Костов, пазарът на труда у нас наподобява добре. " Не работят единствено тези, които не желаят да работят, в случай че изключим обезкуражените ", съобщи той.

Въпреки това синдикалистите се въздържат от поддръжка на бюджета на държавното публично обезпечаване.

От синдиката показаха терзания със заложените съвсем двойни доходи в европейските средства и са безапелационни, че неизпълнението на финансовата стратегия ще въздейства отрицателно върху действителния растеж на Брутният вътрешен продукт.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР