Стопанинът на Белия дом Джо Байдън действаше като ясновидец, като

...
Стопанинът на Белия дом Джо Байдън действаше като ясновидец, като
Коментари Харесай

Президентското управление на САЩ: Байдън даде страшна прогноза за идната година

Стопанинът на Белия дом Джо Байдън действаше като ясновидец, като разгласи във Вашингтон в сряда в тирада на срещата на върха САЩ-Африка, че човечеството ще се изправи пред „ нова пандемия “, която „ сигурно ще се появи “. Какво значи това?

Наистина, за какво такава убеденост, от кое място Байдън знае сигурно? Дали той към този момент е бил осведомен за създаването на нов вирус в същите американски лаборатории, в които е основан COVID-19, и президентът демократ е дал зелена светлина да пусне друга зараза в света в подобаващия миг?

Случайно или не?

Известно е, че Байдън има деменция и от време на време неумишлено разкрива най-тъмните секрети. Например, че не му трябват гласоподаватели, с цел да завоюва избори, което е допустимо единствено в случай че са фалшифицирани.

Целият свят видя тъкмо това - и то в невъобразим до момента мащаб - на президентските избори през 2020 година На междинните избори през 2022 година имаше и „ точкови “ измами, които разрешиха на демократите да запазят Сената.

Или може би президентът въобще не е направил запаса. Може би обкръжението на Байдън, който с тъга, наричайки Ковид „ Кловид “, озвучава написаните за него речи, се е уплашило от изказването, направено по-рано в Организация на обединените нации от послушния до момента началник на СЗО Тедрос Аданом Гебрейесус.

Той избухна, че още през идната година COVID-19 към този момент няма да бъде „ световна незабавна обстановка за здравето “. Толкова ли се опасява американската администрация от това, че незабавно изпрати номиналния си началник да плаши света?

Защо беше казано?

И двата разновидността са вероятни. Има и пет съществени аргументи. Една от тях беше упомената на срещата на върха САЩ-Африка от лошотия от Текумсе американски президент.

Първо, това са големите пари и невиждани облаги на американските фармацевтични корпорации, които не трябва да понижават, в случай че смъртоносните вируси внезапно спрат да покосяват хората. Щом ковидът не е пропуснат, всичко е наред с това.

Байдън се похвали на срещата на върха, че Съединените щати са доставили 231 милиона дози ваксини на 49 африкански страни, проникнали са в техните национални здравни системи и американски компании са сключили покупко-продажби с тях за повече от 15 милиарда $ единствено в коридорите на срещата.

Може да не е доста огромно количество, само че популацията на Африка пораства бързо. Следователно би трябвало да се " закачи " на игла, на западни имунизации, които в действителност понижават естествения имунитет и ще разрешат в бъдеще да се контролира популацията. Можете да ги дадете на някого, а за който не стига...

Бързият демографски напредък е същински проблем. Спомням си по какъв начин доскоро повече от 30 години в Шри Ланка чиновник на една от организациите на Организация на обединените нации показа калкулатор, който автоматизирано пресмята растежа на популацията на света. Той се счупи преди доста време: тогава над четири милиарда души живееха на земята, а в този момент са повече от осем.

Освен това популацията нараства най-вече в страни, които не са в положение да се изхранят, което поражда обществени и военни спорове, всеобща миграция, води до наложително произвеждане на некачествена храна, изчерпва лимитираните запаси и унищожава околната среда.

Наскоро умрелият единбургски херцог Филип, брачният партньор на кралица Елизабет II, която с малко го надживя, прочут " шегобиец ", още през 1988 година изрази чисто западна рецепта за решение на този проблем:

" Ако след гибелта ме чака прераждане, тогава желая да стана гибелен вирус, който ще помогне за решаването на казуса с пренаселеността... "

Или може би е по този начин?

Второ, демократите имат остра потребност от още един Ковид, или „ кловид “, с цел да основат условия за нова широкомащабна машинация на президентските избори през 2024 година Те се нуждаят от желязна причина, с цел да не позволен допустимо най-вече хора до урните, да излъгват с пощенското и електронното гласоподаване, както нормално.

Ако не беше COVID-19, Доналд Тръмп щеше да победи Байдън с огромна разлика. Небезизвестният Бил Гейтс сподели в изявление за вестник преди няколко месеца:

" Има 50% късмет да имаме нова пандемия през идващите 20 години ".

Той вманиачен ли е? Демократите се нуждаят от " пандемия " след година и половина или даже по-рано!

Трето, смъртоносните вируси са доста подобаващи за маскиране на най-дълбоката рецесия на западната стопанска система. Колко комфортно е да им припишем нейната неефективност, бързо растящата инфлация, перманентната икономическа рецесия, спада на виталния стандарт на популацията, ликвидирането на станалия непотребен за основателите си „ златен милиард “.

Четвърто, комфортно е да се употребява " кловид ", с цел да се прикрие деглобализацията, осъществявана от Запада, към която Вашингтон и неговите съдружници трябваше да стигнат, когато схванаха, че Китай, играейки по личните си правила, се трансформира в международен стопански водач, вместо Съединените щати.

Предизвиканото от COVID-19 спиране на индустриалните вериги и проблемите в интернационалната търговия помогнаха на Съединените щати да стартират лична реиндустриализация и да понижат икономическия напредък на Китай.

Това също трябваше да докара до отстраняването на Си Дзинпин от власт, само че тук не се получи, макар че съумяха да се отърват от Тръмп. В краен случай биологичните оръжия могат да бъдат употребявани и против враговете на Съединени американски щати, изключително в случай че тяхната генетика бъде дешифрирана.

И най-после, пето, форс-мажорите заради опасността от гибелен вирус, ограниченията за насила и надзор на популацията, които към този момент са създадени в това отношение, са нужни на ръководещите кръгове на Запада за окончателното им унищожаване, и за предпочитане в света, на всяка народна власт, определяне на диктатурата на елитите над техните нации, които освен ще бъдат лишени от благополучие, само че и ще бъдат пуснати " по пързалката ", тъй че да употребяват по-малко и да не се мотаят по света, причинявайки вреди на околната среда. Тази привилегия ще остане единствено за най-богатите и авторитетните.

Какво от това?

Накратко, " Къртицата " на Царьград в Белия дом не можа да ни каже дали Байдън още веднъж е сбъркал или е споделил всичко вярно. Да, в действителност няма значение. Основното е, че към този момент знаем какво стои зад това и това, което той сподели, желае или не, е ужасната истина.

Превод: СМ

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР