Стоп кадър ГЕРБ - ФейсбукНово видео излезе за фирмата на

...
Стоп кадър ГЕРБ - ФейсбукНово видео излезе за фирмата на
Коментари Харесай

Биков за фирмата на Спецов: Продал е своята фирма с 6 милиона оборот за 500 лева

Стоп кадър ГЕРБ - Facebook

Ново видео излезе за компанията на Спецов. ГЕРБ с още въпроси за продадената компания на сегашния началник на Национална агенция за приходите Румен Спецов.

Тома Биков и Александър Иванов отидоха пред Министерството на финансите и оповестиха, че носят документа от договорката сред Спецов и малоимотното лице Данаил Николов, написа

„ Спецов е продал своята компания с 6 милиона оборот за 500 лв. на Данаил Николов. Имаме няколко въпроса към Асен Василев. Първият ни въпрос е дали Николов е в страната или е изведен, малко откакто се разчу за договорката. Този въпрос е и към министъра на вътрешните работи Бойко Рашков ”, сподели Тома Биков.

„ Асен Василев би трябвало да каже дали сега ревизира договорката на Румен Спецов и кой я ревизира. Издирили ли са Данаил Николов? Изобщо какво се прави по тази тематика? Това е доста значим въпрос ", съобщи Биков. „ Ние нямаме подозрения в харвардския метод на тези хора и сме сигурни, че тяхното безмълвие е обвързвано с едно предпочитание - да държат в конспирация и напрежение българското общество, с цел да могат най-после да излязат и с няколко фойерверка да отговорят на всички тези въпроси ”, сподели още Биков.

„ Донесли сме на министъра на финансите контракта сред Румен Спецов и Данаил Николов. От медиите излиза наяве, че Николов е малоимотно лице, употребявано за бушон за прекачване на компании със отговорности. Договорът е подписан пред нотариус ”, съобщи Иванов.

В контракта категорично било записано, че купувачът би трябвало да е известен за съществуващите досега санкции, актове, наказателни постановления, данъчно-ревизионни актове и така нататък, настояват от ГЕРБ.

„ Г-н Василев и господин Спецов още не са дали отговор на въпроса дали до момента в който е осъществена тази договорка с това малоимотно лице, компанията е била в процедура и дали лицето продавач господин Спецов е уведомил купувача господин Николов ”, добави Александър Иванов.

Биков и Иванов чакат отговори и обявиха, че скоро ще разгласят " още една вест ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР