Столичният офис комплекс „Мегапарк“ подписа нов, 10-годишен договор с най-големия

...
Столичният офис комплекс „Мегапарк“ подписа нов, 10-годишен договор с най-големия
Коментари Харесай

Международна компания подсигури офиса си в София за още 10 години

Столичният офис комплекс „ Мегапарк “ подписа нов, 10-годишен контракт с най-големия си сегашен наемател – световната компания за клинични разработки и аналитични услуги Thermo Fisher. Според консултанта по договорката Cushman&Wakefield Forton сходни контракти ще движат възобновяване на пазара през актуалната година.

В комплицирана конюнктура на международна пандемия, която се отразява и върху метода, по който действат офисите, единствено дълготрайните връзки с наематели, основани на доверие, се оказват най-устойчиви ", споделя Елица Ценова, шеф „ Инвестиции и ръководство на активи “ в Lion’s Head и шеф на „ Мегапарк “ ЕООД.

Решението на наемателя е основно и обрисува две значими трендове в бизнеса: от една страна, компанията затвърждава своите дълготрайни позиции на българския пазар като огромен шеф, а от друга – дава образец за избор на новаторска и стимулираща офис среда.
Обновяване на офис пространствата
Досега в комплекса „ Мегапарк “ са вложени 1.4 млн. лева в изцяло възобновяване на общите елементи. Обособени са независими зони за работа и отдих с повече благоприятни условия за нетуъркинг в неофициална среда, като новият интериорен дизайн е въодушевен от концепцията за повече улеснение и уют на чиновниците и посетителите, така наречен „ Living Room “ идея.

В постройката следва откриването на myFlex, нов вид споделени офиси и coworking пространство с пространства за срещи, събития и образования за корпоративни клиенти, което включва 250 работни места на 2500 кв. м повърхност. Проектът е в синхрон с трендовете за устойчива среда, като се плануват съоръжения за филтриране на въздуха, естествени материали и оптимално потребление на естествената светлина.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР