Столичният общински съвет ще разгледа предложение за изграждане на голям

...
Столичният общински съвет ще разгледа предложение за изграждане на голям
Коментари Харесай

СОС ще разгледа проект за физкултурен салон в 57-о училище

Столичният общински съвет ще прегледа предложение за създаване на огромен физкултурен салон към 57 спортно учебно заведение „ Св. Наум Охридски " в регион „ Красна поляна “ . За задачата Столичната община ще кандидатства по Годишната стратегия за поддържане, ремонт, реорганизация, изцяло възобновяване или основаване на нови спортни обекти и спортни уреди в държавните и общинските учебни заведения на МОН. В случай на утвърждение на плановото предложение градският парламент дава единодушие за обезпечаване на лични средства в размер до 2 505 654 лева

Съгласно разпоредбите на програмата , Столичната община може да подаде единствено едно планово предложение, в което да се включи една единствена активност. След обзор на допустимите просветителни обекти е направена количественостойностна сметка по окрупнени индикатори за създаване на огромен физкултурен салон към 57 Спортно учебно заведение „ Св. Наум Охридски “ на обща стойност 4 305 654 лева с Данък добавена стойност. В тази сума са включени строителни действия и доставка на обзавеждане и съоръжение. Максималният размер на средствата, за които Следствен отдел към окръжна прокуратура може да кандидатства по Модул 1 „ Проектиране и създаване на нови физкултурни салони ” на програмата за създаване на огромен физкултурен салон е 1 800 000 лева За остатъка от 2 505 654 лева е належащо да бъде обезпечено лично финансиране.

С кандидатстването по програмата общината може да усъвършенства изискванията за осъществяване на образователните часов е по физическо образование и другите извънкласни спортни интензивности посредством предприемане на ограничения, които да доведат до създаване, разширение и модернизиране на спортната база на учебните заведения. Целта е възстановяване на спортната просвета и физическото образование на учениците и образуване на положително отношение на младежите към двигателната интензивност и дейния метод на живот. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР