Столичният общински съвет с нов опит да избере председател на

...
Столичният общински съвет с нов опит да избере председател на
Коментари Харесай

Трима са номинирани за председател на Столичния общински съвет

Столичният общински съвет с нов опит да избере ръководител на градския парламент. Номинираните за поста са трима: Борис Бонев, излъчен от ПП-ДБ(Спаси София); Красимир Гълъбов, излъчен от " Възраждане " и Диана Тонова, излъчена от Българска социалистическа партия.

На предното си съвещание общинските съветници не съумяха да изберат ръководител. След първото несполучливо гласоподаване на балотаж отидоха Борис Бонев от ПП-ДБ-СС и Диана Тонова от Българска социалистическа партия. Никой от тях обаче не съумя да получи нужната поддръжка на 31 общински съветници.

На днешното съвещание Георги Георгиев от ГЕРБ изиска кметът на София Васил Терзиев да се яви на съвещанието по желание на ръководител на СОС. Антон Хекимян поддържа Георгиев и прикани кмета Терзиев да изясни по какви политики и по какъв начин търси поддръжка измежду водачите на обособените партии.

ГЕРБ-СДС не издига своя кандидатура и на предходното съвещание не взе участие в гласуването на ръководител на СОС. От партията са с желанието да бъдат твърда съпротива.

 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР