Столичният общински съвет – съветът който представлява софиянци - гласува

...
Столичният общински съвет – съветът който представлява софиянци - гласува
Коментари Харесай

Николай Денков: Решението на СОС за демонтаж на Паметника на съветската армия трябва да бъде изпълнено

„ Столичният общински съвет – съветът който съставлява софиянци - гласоподава с ясно болшинство решението, че паметникът би трябвало да бъде отстранен. Вече има полемики какво друго може да се появи на негово място. Според някои жители би трябвало да има скулптурни композиции на княз Борис I, цар Симеон или хан Аспарух. Според други Княжеската градина би трябвало да бъде едно разчупено пространство, което да бъде употребявано от жителите на София. Това още веднъж зависи от решенията на СОС. “ Това съобщи министър председателят Николай Денков посредством формалната фейсбук страница на Министерски съвет по време онлайн включване.

Денков добави, че прехвърлянето на собствеността на паметника ще улесни регионалния шеф Вяра Тодева да придвижи процедурата.
„ След като има такова решение и аз имам вяра, че то показва мнението на болшинството от софиянци, би трябвало да се пристъпи към това деяние “ съобщи още Денков
На въпрос, обвързван с качеството на работата на чиновниците на Министерство на вътрешните работи, Денков отговори че покачването на заплатите идва с упования. „ Не е задоволително да бъдат защитавани и жителите, и насилниците. Жертвите би трябвало да бъдат защитавани, а насилниците би трябвало да бъдат притиснати с цялата суровост на закона, с цел да не наподобяват естествени обстановките, в които има принуждение. “ – добави той.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР