Столичният кмет Васил Терзиев покани днес на среща в общината

...
Столичният кмет Васил Терзиев покани днес на среща в общината
Коментари Харесай

Васил Терзиев се срещна с лидерите на партиите, от ГЕРБ не го уважиха

Столичният кмет Васил Терзиев предложения през днешния ден на среща в общината водачите на всички политически партии, показани в столичния парламент, с цел да обсъдят значимите за София общи цели, които да бъдат отразени в бюджета на общината. Отзоваха се от Българска социалистическа партия, " Възраждане ", както и от " Синя София " в лицето на Вили Лилков. От ГЕРБ не пристигнаха за среща.

На всички срещи през днешния ден тематиката за идния в понеделник още един опит за избор на ръководител на СОС не е била обсъждана и не е желана поддръжка за предложенията от ПП-ДБ-Спаси София Борис Бонев. Това, съгласно Васил Терзиев, е довело до разискване на значимите за столицата политики, за което действително е била и поканата на новия столичен кмет към всички партии, показани в СОС.

Другата седмица той ще предложения още веднъж тези, които не се отзоваха през днешния ден, включително и ГЕРБ. Георги Свиленски предложи решение за понеделник, а точно - всички да поддържат претендента на Българска социалистическа партия.

Първи на " Московска 33 " беше поканен водачът на ГЕРБ Бойко Борисов - нито той, нито представители на партията обаче пристигнаха на диалог с кмета Васил Терзиев. Заради ангажимент на Корнелия Нинова в Шумен Българска социалистическа партия беше показана от зам.-председателите на партията и на парламентарната група Ирена Анастасова и Георги Свиленски. Още при започване на срещата Свиленски е повторил решението и на Изпълнителното бюро и на градския съвет, че Българска социалистическа партия ще издигне собствен претендент и няма да поддържа Борис Бонев за ръководител. Само че предложи излаз.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР