Столичните социалисти подредиха листите за кандидат-депутати на конференцията си, предаде

...
Столичните социалисти подредиха листите за кандидат-депутати на конференцията си, предаде
Коментари Харесай

БСП подреди листите си в София

Столичните социалисти подредиха листите за кандидат-депутати на конференцията си, съобщи Епицентър.бг.

В 23-и многомандатен изборен регион (МИР) незабавно след избрания от Националния съмет за лидер Христо Проданов се подреждат Благовест Кирилов, Орлин Ваташки (председател на алената конструкция в регион Витоша), Йордан Политов и Теодора Овчарова. Ваташки обаче ще бъде четвърти в листата, тъй като третото място е отредено за гражданска квота.

В 24-и МИР незабавно след лидера Георги Свиленски са Димитър Данчев, Николай Маринов и Александър Грозданов. В тази листа мястото за гражданска квота е четвъртото. И по този начин Грозданов ще бъде на пета позиция.

В 25-и МИР, където води водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, втори е Антон Кутев, 3-тата позиция е непокътната за гражданска квота. Следващите са Станислав Младенов и Ани Славова.

Окончателното нареждане ще бъде оповестено през днешния ден сутринта.

" Българска социалистическа партия - София, прави оценка високо досегашната активност на президента Румен Радев и вицепрезидента Илияна Йотова и показва своята поддръжка за тяхната кардинална и поредна политика против настоящия модел на ръководство в страната. "

Това бе записано в решението на конференцията на Софийската градска организация, чието съвещание продължи до късно нощес.

Предложението да има такава точка в решението бе направено от Жельо Бойчев по време на полемиката по-рано през днешния ден и бе утвърдено от комисията.

По предложение на Янаки Стоилов пък в решението беше записано, че градската конференция предлага на Националния съвет с оглед осъществяване на главните цели на Българска социалистическа партия, да притегли необятен кръг от експерти с потвърдени морални качества в листите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР