Столични полицаи задържаха двама мъже и жена при специализирана акция

...
Столични полицаи задържаха двама мъже и жена при специализирана акция
Коментари Харесай

Столичните полицаи удариха дилърите, закопчаха пласьори при спецакция

Столични служители на реда задържаха двама мъже и жена при профилирана акция против разпространяването на опиати. Това оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

На 14 декември след покупко-продажба на наркотични субстанции са арестувани 23-годишен мъж - дилър, неговата другарка - на 18 години, и клиент на 26 години.

При последвалите процесуално-следствени дейности у продавача са открити 30 плика с тревиста маса и сума пари, а в клиента - плик със същото наличие, а при претършуване на жилището, населявано от 23 - годишния мъж, са открити суха растителна маса, самозалепващ се плик с прахообразно вещество, голям брой мобилни апарати, пари и везна.

Резултатът от експертната информация посочил, че веществото е синтетичен канабиноид, с тегло 138.97 грама. Тримата са арестувани с полицейска мярка за период до 24 часа.

След отчет на материалите в Софийската градска прокуратура 23 - годишният мъж е притеглен като обвинен по член 354 от Наказателен кодекс и му е наложена мярка за неотклонение "задържане под стража " за период до 72 часа.

Работата по формираното досъдебно произвеждане продължава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР