Столични полицаи, съвместно със служители на столичната митница, иззеха 4000

...
Столични полицаи, съвместно със служители на столичната митница, иззеха 4000
Коментари Харесай

Иззеха 4000 литра дизелово гориво, продавано незаконно край Банкя

Столични служители на реда, взаимно със чиновници на столичната митница, иззеха 4000 литра дизелово гориво, предлагано за продажба нелегално, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

На 10 октомври, при полицейска интервенция по противопоставяне на закононарушения с акцизни артикули, чиновници от отдел " Икономическа полиция " при Столична дирекция на вътрешните работи открили, че в землището на Банкя се предлага дизелово гориво без заплатен данък.

В хода на инспекцията било изяснено, че горивото се предложило за продажба от стационарна цистерна с инсталиран револвер за зареждане и подложен брояч, без регистрационни табели и мотор. Непосредствено да нея било паркирано и товарно моторно транспортно средство. В цистерната имало 3000 литра течност с присъщата за дизелово гориво миризма, а в пластмасов съд в товарната част на автомобила - още 1 000 литра от същата течност.

Със подпомагане на чиновници от столичната митница горивото е конфискувано и превозено до данъчен склад. Преустановено е разпространяването на дизеловото гориво без заплатен данък. Работа по случая продължава.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР