Столичната дирекция на МВР търси да назначи касиер, техници и

...
Столичната дирекция на МВР търси да назначи касиер, техници и
Коментари Харесай

СДВР си търси касиер, техници и системен оператор срещу 510 лв. заплата

Столичната дирекция на Министерство на вътрешните работи търси да назначи касиер, техници и двама систематични оператори със стартова заплата от 510 лева Основните условия към претендентите са да имат приблизително обучение, да не са осъждани и да са български жители, като няма условие за предишен професионален стаж.
 Столична дирекция на вътрешните работи търси нарушител във Facebook, той написа мнения под поста за издирването си
В отдел " Пътна полиция ", 06 Сектор " Логистика " се търси касиер-домакин , който е материално отговорно лице по воденето на доклад на доходи и разноски за финансовата работа на Столична дирекция на вътрешните работи и за архива на складовото стопанство, би трябвало да познава нормативните актове за активността на материално виновното лице, както и Закона за Министерство на вътрешните работи и правилника за използването му и кодексите на труда и за държанието на чиновниците в държавната администрация. Друго условие е: " При осъществяване на служебните си отговорности с дейностите си да построява доверие и повишение на вярата на жителите в институцията и недопускане прояви на корупция ".

Основното заплащане варира от 510 лв. до 636 лв..

Свободните места за  систематичен оператор са в бранш " Миграция ", група " Разрешителен режим и координиране ". Начална заплата за длъжността е в размер на 510 лв., като върху нея се начислява и добавка за работа в Министерство на вътрешните работи в размер на 5 %, с което се образува главната заплата. За поста не се изисква трудов стаж.

Търсят се и двама механици  в бранша за пътни транспортни средства на отдел " Пътна полиция ". Става въпрос за чиновници при регистрацията на коли в КАТ. Техните съществени отговорности ще са свързани с идентификацията на търсени транспортни средства, инспекция на техническата редовност, водене на доклад на транспортните средства с ексцентрични идентификационни номера.

Изискването към бъдещите чиновници е също да построяват доверие към жителите и да не позволява прояви на корупция. Заплатата за тази служба варира също от 510 до 649 лв..
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР