Столична община (СО) се подмазва на евроатлантическите ни партньори. Това

...
Столична община (СО) се подмазва на евроатлантическите ни партньори. Това
Коментари Харесай

Възраждане се правят на патриоти: Стига чуждопоклонничестово! Ул. Джеймс Пардю да се преименува на Антон Дончев

Столична община (СО) се подмазва на евроатлантическите ни сътрудници. Това съобщи на конференция Деян Николов, секретар на Възраждане. А мотив за недоволството на хората на Костадин Костадинов в решение на СОС улица в столицата да носи името на някогашния американски дипломат у нас Джеймс Пардю. 

Ние от " Възраждане " не сме съгласни с това. Пардю е противоречива персона и няма особени заслуги за българския народен интерес. Ние от " Възраждане " сме твърдо срещу този чуджопоклоннически акт, отсече Деян Николов.

От " Възраждане " напълно нелогично свързаха решението на СОС с опитите да се направи държавно управление и по тази причина се търсела поддръжката на американското посолство.

Щом толкоз го почитат Джеймс Пардю, да му кръстят улица в Съединени американски щати, упорстват още хората на Костадинов. В същото време те предлагат въпросната улица да носи името на Антон Дончев.

" Възраждане " ще внесе предложение в Следствен отдел към окръжна прокуратура улицата да бъде прекръстена на акад. Антон Дончев, разгласи Деян Николов и добави: " Това е доста по-достойно ".

Български улици не би трябвало да стават жертва на геополитическата обстановка сега, по мнението му. Освен това към момента историята не се е произнесла за приноса на починалия американски посланик за развиването на страната ни, съгласно Деян Николов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР