Столичанка попадна на нещо любопитно в столичния квартал "Младост 1"

...
Столичанка попадна на нещо любопитно в столичния квартал "Младост 1"
Коментари Харесай

Малка розова бележка върна вярата на жените в българските мъже

Столичанка попадна на нещо любопитно в столичния квартал "Младост 1 " и побърза да го снима, с цел да качи фотосите в обществената мрежа. На тях се вижда дребна розова записка, залепена на стъклото на автомобил и бонбон, комплициран на дръжката на колата.

По-интересно е какво е написано върху листчето. От него излиза наяве, че по време на огромните снегове момче е пробвало да помогне на момиче (според бележката - гъркиня), да се оправи с сложна обстановка, породена от тоновете сняг. Явно до запознанство не се е стигнало, само че срещата би трябвало да се е запечатала в съзнанието на момчето.



Асен, както написа, че е името на столичния Ромео, очевидно дотам е бил покорен от чужденката, че оттогава до в този момент е мислил за нея. Дали преди този момент не е имал комфортен случай или опция, или пък за пръв път засича автомобила от оня снежен ден насам... или пък просто се е стеснявал, само че Асен чак в този момент се решил да показа мислите и възприятията си с нея.



Бележката е подписана с "Твой прочут от снега ".

А на дръжката на шофьорската врата е подложен бонбон, върху който романтикът е написал: Твой Асен.



Независимо каква е предисторията, самата постъпка на мъжа шашна потребителите на обществените мрежи, които побързаха да харесат и разясняват поста.

Разбира се мненията, които потребителите на обществената мрежа оставят под фотосите са най-разнообразни и пъстри. За някои постъпката на Асен е доста блага и "сладка ", други пък искрено го афишират за "мюхльо ", а съгласно трети той очевидно от дълго време не е правил секс. Много от хората също по този начин са коментирали и момичето, разгласило фотосите.

Независимо от характера на реакциите, дребната розова записка, залепена на стъклото на автомобила, разбуди членовете на Фейсбук групата и провокира сериозна интензивност. Само за ден обявата събра нас 1300 реакции, беше препубликувана 28 пъти, а мненията изпод като че ли нямат край.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР