Столичани търсят съдействие от очевидци в социалната мрежа. Катастрофа е

...
Столичани търсят съдействие от очевидци в социалната мрежа. Катастрофа е
Коментари Харесай

В София: Шофьор блъсна кола с бебе в нея, издирват го

Столичани търсят подпомагане от очевидци в обществената мрежа. Катастрофа е станала през вчерашния ден наоколо до детска градина. Водач е блъснал друга кола с майка и 5-месечно бебе в нея. След удара, виновният лидер е избягал. Впоследствие полиция е извикана на мястото. Часове след случая се появило момче, което се показало за водач на избягалото возило. Близки до потърпевшата настояват, че евентуално не той е бил зад кормилото, защото не бил добре осведомен със случилото се.

„ Здравейте! На 12.01.2024г моя позната майка с пет месечно дете беше блъсната от този автомобил, след което бяга от ПТП-то!!! Ако някой има информация за автомобила и кой го кара, апелирам за подпомагане! Ситуацията се развива наоколо до ДГ 103 Патиланско царство! " написа Елена Димитрова.

„ Ситуацията беше на кръстовището на ул. Лясковец и ул. Гинци. Бях на прозореца и чух всичко (за страдание нямам видимост към кръстовището). Чу се удара и по какъв начин, по-късно се включва задна скорост и се потегля бързо. Жената викаше: " къде тръгваш, не бягай ", плачеше и обясняваше, че е с малко бебе в колата. До колкото знам няколко момчета са гонили въпросното " младо момче ", само че им е избягал, “ написа гражданин.

„ Полицията направи всичко, което се изискваше от нея, има отчет от кат, има всички типове проучвания. Търси се в групата, защото водача избяга незабавно след удара, а вътре в колата имаше 5-месечно бебе. След 4 часа пристигна момче, което твърди, че той е карал колата и даже не знаеше къде е блъснал другата кола. Само да кажа, че водача не стопира на знак стоп и отговорен, без никакви скрупули, бяга. Ясно е, че няма доказателства кой е карал автомобила, само че до момента в който има такива водачи, които не знаят правилника доста хора ще патят, което е тъпо. И да всеки може да приказва каквото си желае, по този начин е, само че вярвайте ми няма никакви дразги, “ оповестява Биляна Димитрова Илчева.

„ Или е бил с алкохол и опиати или малолетен. Този, който пристигна и се показа за водача, не знаеше защо става въпрос даже, “ добавя тя.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР