Стивън Тайлър „счупи ларинкса си“, останалите дати от прощалното турне на Aerosmith за 2023 г. бяха отложени за следващата година

...
Стивън Тайлър ще трябва да почака още малко, за да
Коментари Харесай

Стивън Тайлър ще трябва да почака още малко, за да се върне към концерти, тъй като лекува сериозно нараняване на гласните струни.

75-годишният певец е „счупил ларинкса си“, според изявление, публикувано на проверената Facebook страница на неговата група Aerosmith. В резултат на това групата отложи останалите дати за 2023 г. от прощалното си турне „Peace Out“ за следващата година.

„За нашите фенове: За съжаление, вокалната травма на Стивън е по-сериозна, отколкото първоначално се смяташе. Неговият лекар потвърди, че в допълнение към увреждането на гласните му струни, той е счупил ларинкса си, което изисква постоянни грижи“, се казва в изявлението.

„Той получава най-доброто налично медицинско лечение, за да се гарантира, че възстановяването му е бързо, но като се има предвид естеството на фрактурата, му се казва, че търпението е от съществено значение. В резултат на това всички планирани в момента концерти на PEACE OUT трябва да бъдат отложени за някъде през 2024 г., като новите дати ще бъдат обявени веднага щом научим повече.“

Изявлението включва лична бележка от Тайлър, който пише: „Сърцето ми е разбито, че не съм там с Aerosmith, моите братя и невероятните Black Crowes, разтърсващи с най-добрите фенове в света. Обещавам, че ще се върнем веднага щом можем!“

По-рано този месец Тайлър и групата обявиха, че той е претърпял „увреждане на гласните струни“ и „последващо кървене“, което го наложи да си вземе почивка от пеенето за тридесет дни.

Въпреки че датите от този период вече бяха пренасрочени, сега останалите дати от турнето им “Peace Out” през октомври, ноември и декември също ще бъдат пренасрочени.

40-дневното турне в Северна Америка беше обявено едновременно за честване на 50-те години съвместен живот на Aerosmith и като последно ура.

Lisa Respers France от CNN допринесе за тази история.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР