Стивън Найденов издирва детска количка, която е била оставена на

...
Стивън Найденов издирва детска количка, която е била оставена на
Коментари Харесай

Баща паркира детска количка на тротоар и забрави за нея ВИДЕО

Стивън Найденов търси детска количка, която е била оставена на тротоар в Пловдив.

Мъж сигнализира в мрежата, че е не запомнил детската количка на детето си покрай Кукления спектакъл в Пловдив. Стивън Найденов твърди, че детската количка към този момент има нов притежател - по думите му леко подпийнал човек я е намерил и я взел.

" Здравейте, нощес към 03:20 ч. през нощта, около кукления спектакъл един леко подпийнал човек намира и взима забравената от мен количка ", написа Стивън.

Мъжът е споделил и фрагменти, снимани от камера за видеонаблюдение. На тях се вижда по какъв начин незнаен мъж ръкомаха - твърди се, че това е индивидът, който е взел със себе си детската количка.

Трябва да се означи, че на видеото, което ще прикачим, не се вижда ръкомахащият да взима количката. На друго видео обаче, споделено от Стивън Найденов в мненията под обявата, се вижда по какъв начин индивидът си потегля от мястото с детската количка.



" Ако някой е виждал нещо или разпознава субекта, дано се свърже с мен ", добави още Найденов.

Стивън написа още, че ще алармира за случилото се в полицията.

" Видеото е занимателно. Поне може да се посмеете. Количката е Cybex melio - характерен знак е една безвредна игла на Pandora със синьо око ", приключва обявата си мъжът.

Пловдивчани недоумяват по какъв начин е допустимо човек да не помни детска количка на обещано място. Това е все едно да си забравиш автомобила на паркинг.

" Ще си купите нова. Най-хубавото е, че не сте не запомнили и детето с количката. Защото количка се купува, само че детето може да не го видите повече. Следващият път малко повече внимание ", написа Нина Цакова в мненията под поста.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР