Стилиян Николов, Иван Везенков, Георги Шатев и Божидар Христов, както

...
Стилиян Николов, Иван Везенков, Георги Шатев и Божидар Христов, както
Коментари Харесай

Стана ясно кои са младежите, паднали в 100-метрова пропаст с колата си в "Пирин"

Стилиян Николов, Иван Везенков, Георги Шатев и Божидар Христов, както и техен другар от Благоевград са момчетата, които нощес паднаха с кола в 100-метрова бездна край местността Синаница над Кресна, връщайки се от хижа високо в Пирин. Бащата на Везенков е водач в локалния Спешен център, през вчерашния ден през целия ден е бил на работа, написа struma.com.
Снощи се освободил от дежурство, а часове по късно синът му попаднал в тежкото приключение. Георги Шатев е наследник на служителя в парк Пирин Атанас Шатев, бащата на Стилян има дърводелски завод, всички те нощес са били на мястото на случая и дружно с огнеборците са помагали да извадят децата си от падналия автомобил. Момчетата са настанени в благоевградската болница, в хирургия и ортопедия с разнообразни пострадвания.

Цяла нощ лекарите са работили с ранените, единият от които е със строшен череп, другите са с по-леки пострадвания. Припомняме, че сигнал за злополуката бе подаден малко след 22.30 часа, само че към момента не е ясно какъв брой време са престояли момчетата в пропастта, защото не са разпитвани.

Кметът на Кресна Н. Георгиев през днешния ден свика в общината сътрудниците си, с които основават организация за даряване на кръв, в случай че е нужно, както и финансова помощ на роднините на потърпевшите, това съобщи градоначалникът преди минути. От болничното заведение в Благоевград настояват, че положението им е овладяно и към този момент няма никой с заплаха за живота.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР