Стилът ви на обличане и изборът на цветове разкрива особености

...
Стилът ви на обличане и изборът на цветове разкрива особености
Коментари Харесай

Какво разкрива за вас изборът на цветове в облеклото?

Стилът ви на обличане и изборът на цветове разкрива особености от характера ви, сходно на жестовете и държанието ви. Може да разберете доста за индивида против вас, надниквайки в дрешника му. Какво приказват цветовете на облеклата за притежателя им?

Черен цвят

Хората, които постоянно се обличат от главата до петите в черно и в чиито дрешник доминират тоалети точно в този цвят, са амбициозни и кариеристи. Черният цвят се възприема и като знак за авторитет, власт, просветеност. Хората, облечени в черно, наподобяват съществени, само че действително в тях бушува море от страсти и са и чувствителни, и прочувствени. Крият тези свои недостатъци зад черния цвят и самоуверено крачат напред към задачата си, израствайки в кариерата и обществото.

Кафяв цвят
Разгадайте характера по обичаните аромати
Парфюмът е не просто метод да ухаете прелестно. Той е страст, прекарване, скрито обръщение, което предавате, акцентира същността и стила...
Прочети повече
Земният цвят разкрива крепко стъпили на земята и съществени персони, които се стремят към власт, кариера и триумф. Консервативни, очаквания, надарени с естествена просветеност и разум, те реализират задачите си и са добър избор за бизнес сътрудник в живота. Мислят рационално и не се подават на страсти, усеща и пристрастености.

Зелен цвят

Почитателите на зеления цвят в облеклото обичат природата, естествеността и непринудеността. Те са свежи, открити хора, живеещи в мир със себе си и света. Активни общественици са, нормално се открояват с финансова непоклатимост, грижовност за другите и изключително за по-слабите и неоправданите. Имат необятно строено, обилно и положително сърце.

Син цвят

Според психолога Линза Мандел синият цвят разкрива убеденост и откроява надеждните хора, на които може да се разчита. Облечените в синьо се възприемат от близките като спокойни, уверени и интелигентни персони. Работодателите имат повече доверие на чиновници, облечени в синьо, а домакините, облечени в този цвят, се възприемат като отлични съпруги. Изпълнителни, старателни, работливи и загрижени за другите – такива са хората, в чиито дрешник доминира наследник цвят.
Какъв темперамент си съгласно месеца на раждане
Знаете ли, че месецът на раждане разкрива доста за вашата същина. Проверете! Януари Хората, родени през януари, постоянно се считат за т...
Прочети повече
Жълт цвят

Хората, облечени в жълто, се открояват от тълпата освен по цвета на облеклата, само че и по жизнерадостното си въодушевление и усмивката си. Активни, изобретателни, щастливи, мечтатели, авантюристи, излъчващи слънчево въодушевление и позитивизъм – такива са тези, които избират жълтия цвят за главен в дрешника си.

Оранжев цвят

Оранжевото откроява артистични, занимателни и изобретателни хора, които следват свои правила в живота или пренаписват старите. Изпълнени са с оптимизъм, обичат смяната и не понасят рутината. Те са актьори във всеки смисъл на тази дума.

Бял цвят
НИКОГА не носете този ЦВЯТ, в случай че сте на изявление за работа
Интервютата за работа са постоянно ново и непознато прекарване, тъй като всякога те протичат по друг метод и условията и методът...
Прочети повече
Белият цвят е знак на непорочност, самостоятелност и независимост. Такива са и хората, които го избират – откровени, почтени, свободолюбиви, самостоятелни. Почитателите на този цвят са проведени, стремят се към съвършенство и се отнасят с доверие и оптимизъм към всички и всичко в живота си.

Червен цвят

Огнени, буйни, необуздани, прочувствени, огън хора, такива са феновете на аления цвят. Властни и изкачващи непоколебимо върхове в живота си, те съумяват с каквото и да се захванат. Червеното е цветът на силата и силата, които тези хора несъмнено имат. Те притеглят мощно другия пол и не се тормозят от това.

Розов цвят

Розовото приказва за момичешки дух, смели фантазии, непорочност, мек темперамент и за момичето, което отхвърля да порасне. В дамата, облечена в розово, живее непораснало дете, което жадува за игри и завършения, за нещо ново, за празник и пръчка захарен памук. Романтични, нежни натури, дамите в розово са прелестни приятелки и съпруги.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР