Стикерите стават като мода при обикновените граждани, в МВР никой

...
Стикерите стават като мода при обикновените граждани, в МВР никой
Коментари Харесай

Росен Рапчев: Лошото е, че много хора харесват Мис Силикон и това поведение

Стикерите стават като мода при елементарните жители, в Министерство на вътрешните работи никой не се интересува от тези стикери. Нарушението е по отношение на това, което е видял служителят на реда или е снимала камерата, или техническото средство е посочило. Лошото е, че доста хора харесват това момиче и това държание. Те са евентуално нейни почитатели и могат да го създадат това нещо ", разяснява в " Денят стартира " Росен Рапчев, основен специалист в Държавната организация " Безопасност на придвижването по пътищата ", откакто носителката на купата " Мис Силикон " Катрин Йорданова през вчерашния ден беше хваната да кара след използването на кокаин.

В обществените мрежи още веднъж се появи видео, където се вижда, че кара с висока скорост и без ръце по столичен бул.. Преди към месец тя разгласява видео, в което кара с близо 260 км/ч по Автомагистрала " Тракия ".

По думите на Росен Рапчев в случай че служител на реда спре автомобил, на който види стикер от Народното събрание, не би трябвало служителят да има друго отношение.

Бързи и рискови: Инфлуенсърка " лети " с 256 км/ч на автомагистрала " Тракия "

Според Росен Рапчев някой, който употребява такива атрибути на Министерство на вътрешните работи, предстои на наказателна отговорност.

" Губи се процесът, до момента в който детето е при родителите - това важи освен за опиатите, а по какъв начин да се съблюдават разпоредбите в Закона за придвижване по пътищата. Трябва да имаме полезности като общество ", акцентира Росен Рапчев.

Той разясни, че със слагането на боди камерите на полицейските чиновници задачата е да се ограничи корупцията.

" Полицаите не би трябвало да прескачат границата ", сподели още Росен Рапчев.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР