Стихосбирката „Огледало за обратно виждане“, с авторФея Трендафилова, ще бъде

...
Стихосбирката „Огледало за обратно виждане“, с авторФея Трендафилова, ще бъде
Коментари Харесай

Стихосбирката „Огледало за обратно виждане“, която „стъпва“ смело на книжния пазар, ще бъде представена в Галерия „Еме“ в Благоевград 


Стихосбирката „ Огледало за назад виждане “, с авторФея Трендафилова, ще бъде публично показана в Благоевград. Премиерата ще се състои в изложба „ Еме “ на 23 май от 19:00 часа. Впечатлена от поетичните творби, поместени в изданието, за представянето на книгата ще дойде харизматичната Катерина Хапсали, публицист, публицист, PR.
„ Огледало за назад виждане “ е първата стихосбирка на родената в Благоевград Фея Трендафилова, позната измежду съгражданите като положителен и твърдоглав човек.
Тя е учила в Езикова гимназия “Акад. Людмил Стоянов “ и Югозападен университет “Неофит Рилски”.
Фея е някогашен чиновник на Първа капиталова банка в родния си град. В момента работи като консултант в една от най-големите фешън къщи в област Баден - Вюртемберг, Германия.
Тя е майка на две момчета. По-големият ѝ наследник - Георги е на 21 години и е народен играч по плуване, понастоящем студент в Колежа Бартън в Северна Каролина. По-малкият ѝ наследник Никола е на 16 и живее от 10 години с майка си в град Хайделберг, Германия.

Ив. Иванова

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР