Стиг Асмусен обяви, че напуска Electronic Arts. За последно той

...
Стиг Асмусен обяви, че напуска Electronic Arts. За последно той
Коментари Харесай

Стиг Асмусен напуска Electronic Arts

Стиг Асмусен разгласи, че напуща Electronic Arts. За последно той изпълняваше ролята на шеф на Star Wars Jedi сериите за Respawn Entertainment, предава Bloomberg. Асмусен не споделя съответна причина за своето решение, като новината за напускането му беше обявена от представител на ЕА по-рано тази седмица.

„ След дълго обсъждане и размисъл, Стиг Асмусен реши да напусне Respawn в търсене на други завършения и ние му желаем всичко най-хубаво. Ръководството на екипа ще се поеме от ветерани в Respawn, до момента в който не престават работата си по Star Wars Jedi: Survivor “, гласи известието на ЕА, представено от Bloomberg.

Асмусен има дългогодишна кариера, която води началото си от 1999, когато стартира работа в Midway Games като 3D художник. През 2003, той се причислява към Santa Monica Studio, където работи в продължение на 10 години и взема интензивно присъединяване в създаването на истинската трилогия God of War. След напускането на Кори Барлог, той поема функционалностите на гейм шеф за поредицата. Остава със Sony до 2014 и се причислява към тогава самостоятелното студио (по-късно част от ЕА) Respawn Entertainment. През 2016 поема управлението на създаването на Star Wars Jedi: Fallen Order, а след финансовия триумф на играта, служи, като гейм шеф и на Jedi Survivor.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР