Стейси Соломон намекна, че може да има шесто дете, но

...
Стейси Соломон намекна, че може да има шесто дете, но
Коментари Харесай

Стейси Соломон признава, че иска шесто бебе, но признава, че Джо Суош може да има други идеи

Стейси Соломон загатна, че може да има шесто дете, само че се опасява, че това може да накара брачна половинка Джо Суош да избяга да търси ножици.

34-годишната звезда от Loose Women е горда брачна половинка на някогашния брачен партньор на артиста от EastEnders Джо Суош, 41, и е матриархът на тяхното смесено семейство. Телевизионната звезда има 15-годишен наследник на име Закари, който споделя с някогашния си другар Дийн Кокс, и 11-годишен наследник на име Лейтън, който споделя с някогашния си избраник Арън Барнам.

Заедно с Джо тя е и майка на четиригодишния наследник Рекс, двегодишната щерка Роуз и най-скорошната Бел, която навършва годинка идващия месец. Джо също има 16-годишен личен наследник, на име Хари, от предходна връзка с някогашната си избраница Ема Софоклеус.

В понеделник Стейси беше щастлива да се върне на работа след празничната почивка - и откакто тя откара фамилията си със аероплан до Ямайка. След като има време за ликвидиране на път за у дома след работен ден, Стейси се обърна към обществените медии, с цел да отговор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР