Стената на славата пред Театър 199 „Валентин Стойчев“ ще бъде

...
Стената на славата пред Театър 199 „Валентин Стойчев“ ще бъде
Коментари Харесай

Нови пана на Стената на славата преди премиерата на Театър 199 - slava.bg

Стената на славата пред Театър 199 „ Валентин Стойчев “ ще бъде продължена с още 4 отливки в навечерието на първата премиера на театъра през сегашния юбилеен 55-и сезон.

Днес от 17.30 часа в пространството пред „ театъра на стъпките “ ще бъдат открити паната на актьорите Владимир Карамазов, Мария Сапунджиева, Стефан Вълдобрев и Стефка Янорова. С това звездните пана ще станат тъкмо 55, а отпечатъците 57, защото две са на актьорски двойки. През 2020 година Стената на актьорската популярност също има самобитен празник – навършва 25 години.

Художественото оформление и направата на паната се реализира от Момчил Симеонов, правоприемник на инж. Симеон Симеонов – един от основателите на Стената на славата, а авторските шаржове на актьорите още веднъж са на карикатуриста Ивайло Нинов.

По-късно, от 20.00 ч., ще се играе премиерното зрелище „ Фернандо Крап ми е написал това писмо “ от Танкред Дорст. Постановката е на режисьора Иван Урумов, сценографията – на Мария Диманова, музиката – на Добрин Векилов-Дони. В спектакъла вземат участие актьорите Иван Радоев, Ели Колева, Стоян Младенов и Любен Чаталов.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР