Стефанос Циципас стигна до полуфинал на тазгодишния Australian Open, но

...
Стефанос Циципас стигна до полуфинал на тазгодишния Australian Open, но
Коментари Харесай

Циципас: Не чувам какво ми говори баща ми

Стефанос Циципас стигна до полуфинал на тазгодишния Australian Open, само че като че ли фокусът се измести от чудесните му изяви, а повода е добре позната. Световният номер 4 за следващ път получи помощ от страна на своя татко – Апостолос.

Гъркът беше предупреждаван голям брой пъти в предходните дуели, само че той просто слагаше маска върху своята уста и продължаваше да дава препоръки. Това през днешния ден изнерви до краен лимит Медведев, който на няколко пъти направи забележка на съдията да вземе отношение по въпроса, а най-после просто му се разкрещя.

Въпросните обстановки обаче наподобява въобще не тормозят 23-годишният тенисист, който съобщи, че е умишлен.

"Невъзможно е да чуя по време на игра, публиката е необикновено шумна. Беше ми доста смешно по какъв начин получих предизвестие за треньорска помощ в срещата си с Беноа Пер, защото треньорът ми беше в другия завършек на корта и евентуално това е един от най-забавните моменти в шампионата до момента. Честно казано съм привикнал на сходно отношение и съм умишлен отдавна насам “, изясни международният номер 4.

„ Вероятно арбитрите в никакъв случай няма да схванат, че аз не слушам нищо от тези думи, а препоръките са последното нещо, от което нуждая се. Не съм подобен човек, който да се вслушва в инструкции по време на дуела. Баща ми е разговорлив по природа и съм прекарал безчет доста часове, с цел да го накарам да спре с говореното, само че то е част от него. Убеден съм, че занапред ще получавам сходни предизвестия, въпреки че не се вслушвам в нито една негова дума. Могат да продължат с този фасон, в случай че имат вяра, че са прави “, съобщи Циципас.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР